Happokaseiini valmistetaan pastöroidusta ja rasvattomasta maidosta, joka on koaguloitu suolahapolla. Koagulaation jälkeen saatu juustomassa erotellaan ja huuhdellaan heraproteiineista lopputuotteen puhdistamiseksi. Tämän jälkeen se tiivistetään, jauhetaan ja kuivataan.
Lopputuote on hienojakoinen, irtonainen jauhe, jolla on vaalea väri, neutraali haju ja maku.
Foodcom SA toimittaa luonnollista ja tuoretta happokaseiinia, jonka rakeet vaihtelevat 30:stä 90:een.
CARBO Gastronatural on korkealaatuinen luonnollinen ravintolisä Vcaps-kapseleissa (kasvis) ihmisille, jotka kärsivät usein turvotuksesta, täyteyden tunteesta aterioiden jälkeen tai röyhtäilystä. Yksilöllinen koostumus yrttiuutteista tukee ruoansulatusjärjestelmän ja suoliston oikeaa toimintaa. Artisokan uute stimuloi ruoansulatusnesteiden tuotantoa sekä maksan ja sappiteiden toimintaa. Tillin uute vähentää turvotusta, kun taas fenkoliuute tukee ruoansulatusmukavuutta ja auttaa pääsemään eroon täyteyden tunteesta. Melissa vaikuttaa myönteisesti ruoansulatusjärjestelmän ja suoliston terveyteen, ja se myös vähentää röyhtäilyä sekä hermostuneisuutta vatsassa ja suolistossa. Maitohorsman uute tukee sappeen tuotantoa ja maksan solujen ja kudosten uudistumista. Se myös säätelee ruoansulatusta.